Wie doen mee?

Bij TijdvoorMeedoen bieden we een plek voor je passie. Iedereen, ongeacht je achtergrond, heeft iets dat je leuk vindt om te doen of een kwaliteit die je graag wilt inzetten om anderen te helpen. We willen hier bij TijdvoorMeedoen een podium voor bieden. We brengen mensen bij elkaar die iets willen geven, nemen of delen. Zo is TijdvoorMeedoen een creatieve broedplaats waar mensen elkaar ontmoeten en dromen uit mogen komen.

Passies worden omgezet in concrete projecten of concrete vragen. Je kunt als deelnemer aansluiten bij een bestaand project of alleen of met anderen zelf een nieuw project opstarten. TijdvoorMeedoen faciliteert, initieert, activeert, stimuleert, ondersteunt en begeleidt in principe alle initiatieven die uit de ideeën, de talenten en de passies van de deelnemers ontstaan.

Iedereen kan meedoen. De enige voorwaarde om mee te doen is dat je er blij van wordt. En iedereen dóét ook mee; timmerman, docent, manager, kunstenaars, gepensioneerden, studenten, mensen met een beperking, mensen met een verslaving, mensen van verschillende afkomst… TijdvoorMeedoen is een afspiegeling van de samenleving.

De meeste activiteiten vinden plaats in Hét Huis van de Buurt in Huizen. Inmiddels is dit door de deelnemers van TijdvoorMeedoen een bruisende plek geworden met vele faciliteiten zoals een restaurant, winkeltje, expositieruimte, moestuin, sportzaal, en mooie gerestylde ruimtes.

Doe jij ook mee?

Onze kernwaarden