TijdvoorMeedoen

Wij zijn een aantal jaar geleden ontstaan uit een welzijnsorganisatie vanuit de wens om welzijn anders te doen. We zijn daarom geen welzijnsorganisatie, maar ook weer wel. We zijn geen re-integratie organisatie, maar ook weer wel. We zijn geen buurthuis, maar ook weer wel. We zijn een plek waar mooie dingen gebeuren door en voor mooie mensen.

TijdvoorMeedoen gelooft dat iedereen, ongeacht zijn achtergrond, beschikt over sociale overwaarde. Dat kan een passie zijn, iets dat iemand leuk vindt om te doen of een kwaliteit die iemand graag wil inzetten om anderen te helpen. TijdvoorMeedoen geeft hiervoor een podium.

Wij brengen mensen bij elkaar die iets willen geven, nemen of delen. Zo is TijdvoorMeedoen een creatieve broedplaats waar mensen elkaar ontmoeten en dromen uit mogen komen. Als je onze website www.tijdvoormeedoen.nl bekijkt, leer je ons beter kennen. Wij krijgen regelmatig bezoek van andere organisaties om te ervaren hoe onze unieke aanpak werkt.

Binnen TijdvoorMeedoen starten wij begin 2021 met het project Next Step. Daarom zijn we voor de projectduur op zoek naar een :

Social Worker

(16 – 20 uur per week)

Jouw rol
Onze deelnemers komen bij ons om een volgende stap (Next Step) te maken. Sommigen maken die stap sneller dan anderen. Sommige deelnemers dragen vervelende ervaringen uit het verleden met zich mee en hebben hulp nodig om er weer bij te horen en mee te doen. Dat doen wij met elkaar! Dat maakt TijdvoorMeedoen zo bijzonder.

Onze aanpak brengt ook uitdagingen met zich mee. Het is jouw rol om als social worker samen met de deelnemers op te trekken en ze te ondersteunen en te stimuleren waar nodig. Als het nodig is, help je een deelnemer om contact te maken met specialistische hulp.

In deze functie leg je rechtstreeks verantwoording af aan één van de bestuursleden van TvM. Jijzelf bent verantwoordelijk voor de aansturing van het team van activeringscoaches en je werkt nauw samen met de coördinatoren van de projecten en activiteiten binnen TijdvoorMeedoen.

Jouw profiel

Jij hebt of bent:

· een Hbo-diploma MWD of vergelijkbaar

· minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring

· veel energie én weet die op anderen over te brengen

· een “glas halfvol”-mentaliteit en veerkracht

· creatief

· gestructureerd

· ervaring met GGZ

· affiniteit met nieuwe Nederlanders

· geen 9 tot 5 mentaliteit

Ons aanbod

· Een mooie uitdagende werkomgeving

· Een jonge organisatie in beweging

· Erg leuke collega’s

Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van 7 maanden. Het project Next Step kent een looptijd van 18 maanden. Er bestaat een goede kans op verlenging en op een vast dienstverband, indien het project Next Step een integraal onderdeel wordt van de activiteiten van TijdvoorMeedoen

Een marktconform salaris. Je treedt formeel in dienst bij het Werkgeversinstituut (WGI) in Rijswijk en wordt gedetacheerd naar TijdvoorMeedoen.

Datum van indiensttreding in overleg.

Meer weten?
Heb je nog vragen over de functie of TijdvoorMeedoen neem dan contact op met Paul de Jongh, voorzitter van TijdvoorMeedoen. Je kunt Paul rechtstreeks bereiken op 06-2099 2276.

Enthousiast?
Reageer op deze vacature vóór 18 december 2020 met jouw CV en motivatie óf een andere creatieve manier. 

Contractduur 7 maanden

Parttime uren: 16-20 per week

Deadline sollicitaties: 18-12-2020

Verwachte startdatum: 1-1-2021

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Werkschema:

  • Dagdienst

Thuiswerken:

  • Ja, soms