Beste bezoekers en deelnemers, 

Wat waren wij blij dat we dinsdag 17 november van Mark Rutte hoorden dat de buurthuizen weer open mochten. Daar hadden we erg naar uit gekeken met zijn allen. Enthousiast begonnen we met de voorbereidingen om “Het huis van de Buurt” weer volledig te openen, inclusief de shop- en beautykom.

Afgelopen dagen bleek echter “na contacten met de gemeente en het R.I.V.M.” dat de buurthuizen helemaal nog niet open mogen voor publiek en er nog geen vrije inloop mag zijn. Kortom er is helemaal niets veranderd voor buurthuizen sinds de maatregelen van 3 november en we zijn dan ook niet blij met de slechte communicatie hierover.

Voor nu geldt dus jammer genoeg dat “Het huis van de Buurt” voor bezoekers gesloten is. We mogen voorlopig alleen deelnemers ontvangen die kwetsbaar of eenzaam zijn of deelnemers die komen voor dagbesteding.
 
Mocht je onder bovenstaande doelgroep vallen, bel dan tussen 09.00 – 10.00 uur naar 035-8873470 of 06-82761859 om je aan te melden dan ben je tussen 10.00 – 14.00 uur van harte welkom. De koffiekom en keuken mag voor deze doelgroep wel open zijn.

Zonder aanmelding vooraf kunnen we je helaas geen toegang verlenen tot ons Huis van de Buurt.

Vriendelijke groet,

TijdvoorMeedoen