Wanneer:
16 februari 2020 @ 14:30 – 17:00
2020-02-16T14:30:00+01:00
2020-02-16T17:00:00+01:00
Waar:
Hét Huis van de Buurt
Draaikom 2
Kosten:
Gratis
Contact:
TijdvoorMeedoen
035 88 73 470

Zondagmatinée Musicale

FiftyAll is een kwartet dat voornamelijk à capella zingt. Het repertoire van FiftyAll is vooral lichte muziek. Pop, jazz, close harmony van balad tot swing, van oud tot nieuw. Het is afwisselend en gevarieerd. FiftyAll is in 2013 ontstaan; vier zangers, ieder met een eigen stem, en passie voor zingen hebben elkaar toen gevonden. Sindsdien treden zij regelmatig op. Tijdvoormeedoen is verheugd dat dit kwartet bereid is op te treden zodat we kunnen luisteren naar heerlijke close harmony zang waarbij de verschillende klanken mooi gaan samensmelten. Het kwartet denkt dat het publiek net zo gaat genieten als zij dat zelf ook doen. FiftyAll zal twee blokjes van ongeveer een half uur opvoeren met tussendoor een pauze.
Komt allen! En zegt het voort!
Deuren open vanaf 14.00 uur. Deur dicht ná 14.30 uur, vol=vol
Toegang gratis (na afloop vrijwillige bijdrage)
Na afloop High Tea (kleine prijsjes)

Over FiftyAll
In 2013 kwamen vier zangers samen om een gelegenheidskwartet te vormen voor één avond. Het zingen was voor geen van hen nieuw maar wel in deze samenstelling. En het klikte zo goed dat stoppen geen optie was. FiftyAll was geboren. En ja, de naam heeft alles te maken met onze leeftijd, ofschoon we ons pas echt zo konden noemen toen we allemaal deze grens waren gepasseerd. Samen zingen is al heerlijk, maar de kleine setting van slechts vier zangers, maakt het extra bijzonder. Vier mensen met ieder een eigen stem, die in harmonie samen moeten komen. Niemand kan zich achter een ander verschuilen en dat maakt het soms best wel spannend. En omdat we bijna alles a capella zingen, dus zonder begeleiding, is het extra belangrijk goed naar elkaar te luisteren. Close Harmony is dan ook nog eens iets aparts. Het is regelmatig een grote uitdaging, maar des te groter is de beloning als de klanken dan samensmelten.
Het repertoire van FiftyAll is vooral lichte muziek. Pop, jazz, close harmony van balad tot swing, van oud tot nieuw, het is afwisselend en gevarieerd.
We hopen natuurlijk vooral dat het publiek net zo kan genieten als wij dat zelf doen.